Enllaç de la pagina de l’Ajuntament de l’Alcora de Facebook

12993621_508529609271956_8818658666377154205_n

 

Amb la finalitat d’oferir opcions d’oci i conéixer de primera mà les inquietuds dels jóvens d’entre 12 i 14 anys, per tal de crear una política juvenil participativa amb ells, l’Ajuntament de l’Alcora ha celebrat una gran festa al pavelló polifuncional.

El govern de l’Alcora té com a objectiu oferir iniciatives pensant en tots els sectors de la població, i cal destacar que els jóvens d’entre 12 i 14 anys no tenien pràcticament alternatives d’oci al municipi, com reivindiquen molts pares des de fa temps.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Joventut, consensuada amb la Comissió de Joventut, que està integrada per representants de les AMPA dels centres educatius del municipi, el regidor de Joventut, Robert Tena, i l’empresa gestora del Casal Jove. Des de la Comissió s’han establit els criteris de la festa, les activitats, l’edat dels participants, etc.

La festa ha tingut un gran èxit, comptant amb una elevada participació. Els jóvens van realitzar múltiples i variades activitats: ball i activitats esportives com capoeira, futbol i bàsquet, consoles i altres jocs en les zones recreatives, taller de disc-jocquey, zona de begudes sense alcohol. I com a colofó,van gaudir d’una disc-mòbil. A més, cal ressaltar que s’ha dut a terme un fòrum amb la participació del regidor d’Educació i l’empresa gestora del Casal Jove, amb l’objectiu de conéixer de primera mà les opinions dels jóvens.

Com explica el regidor de Joventut, Robert Tena, “un dels principals objectius d’esta festa ha sigut donar l’oportunitat als jóvens d’explicar-nos les seues inquietuds, gustos i desitjos, per tal d’aprofitar-los i crear una política juvenil participativa amb ells. No volem polítiques d’una sola direcció i tenim com a objectiu que ells siguen també impulsors de les iniciatives que des de la regidoria de Joventut posem en marxa”.

Tena ha mostrat la seua satisfacció pel “gran èxit” d’esta primera edició de la iniciativa i ha volgut agrair als representants de les AMPA la seua “col.laboració i interés en la creació d’este esdeveniment” i també a l’empresa gestora del Casal Jove- Alpe Animació- “per la seua gran tasca a l’hora de gestionar i coordinar totes les activitats”.

Així, l’objectiu de l’Ajuntament és continuar oferint activitats d’oci per als jóvens, atenent a les seues demandes i necessitats.