El 85% dels xiquets de l’Alcora prefereixen més zones infantils i modernes en la localitat

Enllaç del Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora ha analitzat els resultats de l’enquesta distribuïda entre els quatre col·legis de la localitat amb l’objectiu d’arreplegar i posar en pràctica les preferències dels xiquets i xiquetes d’infantil i primària en relació al disseny de les zones infantils dels parcs.

De l’enquesta es desprèn que, més del 85% dels escolars que han participat en la mateixa, prefereix zones infantils modernes, inspirades en els seus personatges de jocs favorits. Mentre que un 14,6% s’inclina per opcions més clàssiques.

Quant al mobiliari, rocòdroms, porteries, tobogans i gronxadors, figuren entre els elements més demandats. Uns altres com a bancs, balancins i molls també han obtingut un elevat nombre de vots.

La regidora de Parcs i Jardins, Nuria Sánchez, ha agraït la “elevada participació” dels xiquets i xiquetes en la iniciativa, destacant la seua “gran imaginació i creativitat” reflectida en els dibuixos que han realitzat del seu parc ideal. També ha agraït la implicació i col·laboració del personal dels quatre centres educatius.

Sánchez ha avançat que “molt ràpid, començaran a veure plasmades les seues preferències en els parcs del municipi”.

“L’engegada de la iniciativa ‘Imagina el teu parc ideal’ respon a la voluntat de l’Ajuntament de l’Alcora de fomentar la participació dels més xicotets en les decisions municipals que els afecten”, ha recordat la regidora.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *