Bestialc de l´l’Alcora 2016: 18 de juny

Enllaç de la noticia

Torna el mític festival gratuït de la ciutat castellonenca de l´l’Alcora. Per al seu 21 edició, el Bestialc ha confirmat a artistes com Tall Juan, Els Ganglis i Els Bengala, entre molts uns altres.

El Bestialc, festival celebrat en l´l’Alcora és ja tot un clàssic entre els festivals gratuïts que se celebren en la província de Castelló. Cada any intenten sorprendre amb estils i bandes diferents; si l’any passat van apostar per artistes i grups més internacionals com The Movement o The Check 1-2 per a celebrar el seu 20 aniversari, per a aquesta edició han decidit crear un cartell molt més nacional. El festival es va a celebrar en el recinte Pista-Jardí de L´l’Alcora el dia 18 de juny i igual que altres anys, també comptarà amb zona d’acampada totalment gratuïta.

El festival, organitzat pel col·lectiu DSK, ha preparat un cartell d’allò més variat. En ell actuaran bandes de synthpop irònic com Els Ganglis i el seu reeixit Lubrificant o el rock and roll bastardo de Tall Juan, l’únic artista internacional del cartell i company de pis del gran Mac Demarque. Unes altres de les grans sorpreses del festival és la confirmació dels Bengala, els qui ofereixen un dels directes més salvatges del moment, tal com vam poder comprovar en el SOS 4.8. I del rock garajero passem a el “neo ye-yé, freak pop i iberic soul“, així es defineixen Els Retrovisores (BCore Disc) els qui també estaran en el Bestialc. Tampoc podien faltar el punk i la psicodelia, per la qual cosa també podrem gaudir de grups com el trio barceloní Ultraido, la progressió de Jhonny B.Zero o l’experimentació dels gaditans M.O.R. Un altre dels artistes que formen part del cartell, és Rick Treffers, més conegut com Mist, qui malgrat ser holandés de naixement, està establit a València des de fa un temps i portarà a l´l’Alcora el millor del seu modelat pop. D’altra banda, també existeix un apartat en el cartell dedicat al circuit musical de la zona, per la qual cosa bandes castellonenques com Balloon Flights, Don´t Worry We Llaure Brothers, The Rockin´ Superheroes o Patri & The Greasers també passaran pel festival.

Finalment i com cada any, el festival també comptarà amb un gran nombre de djs pertanyents a diferents col·lectius: Sr. Mezcal, Mash Masters, Tomba Sound, David Nebot i Infamous Frankystein, començaran les seues sessions a partir de les 21:30, és a dir, una vegada acabats els concerts.

A continuació us deixem amb els horaris complets del Bestialc 2016:

horarios

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *