Solucionaran els “importants desperfectes” estructurals de l’Ajuntament per a garantir la seguretat ciutadana

Enllaç de la noticia en La Plana al Día, Javier Nomdedeu

El govern de l’Alcora denuncia la “negligent passivitat” de l’anterior equip del PP davant una qüestió de seguretat “tan seriosa” i recorda que, en l’actualitat, hi ha col·locats en el soterrani 51 puntals de sosteniment

El govern de l’Alcora està decidit a actuar “immediatament” per a esmenar els “importants” defectes estructurals existents en el soterrani de l’edifici consistorial, que afecten a tot l’edifici i a una part- la part superior- de la plaça de l’Ajuntament, en la qual no es duen a terme activitats. En l’actualitat hi ha col·locats 51 puntals de sosteniment en el soterrani que garanteixen la seguretat de l’edifici i la plaça.

Denuncien la “negligent passivitat” de l’anterior equip de govern del PP davant una qüestió “tan important, que afecta a la seguretat ciutadana”. El regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir, destaca que “a més de no haver fet gens per solucionar açò quan estaven en el govern, tenen la poca vergonya de dir que si anem a fer aquesta actuació és per a tenir millor vista des dels despatxos”.

“És el súmmum de la desvergonyiment”, manifesta Falomir, qui lamenta que “el PP faça política de tot, utilitzant fins i tot temes tan sensibles com la seguretat ciutadana” per a “atacar als quals sí estem actuant per a solucionar els problemes”.

Les deficiències estructurals detectades, tal com s’indica en l’informe tècnic, són derivades i produïdes per la humitat, conseqüència de les filtracions que es produeixen quan plou.

Quant a les actuacions, expliquen que, d’una banda, es va a dur a terme la remodelació de la plaça de l’Ajuntament per a solucionar tots aquests problemes de filtracions, i evitar així que seguisquen generant-se desperfectes estructurals. Aquesta actuació s’inclou dins d’un projecte més ampli i que inclou també actuacions en la plaça del Convent i els carrers Sant Francesc i Arquebisbe Gash.

I d’altra banda, s’està redactant ja un projecte per a dur a terme les reparació integral de l’estructura del soterrani de l’Ajuntament per a esmenar els desperfectes estructurals existents. cal ressaltar el risc de corrosió ja iniciada en alguns suports i bigues. D’aquesta manera, objectiu fonamental és la reparació i el reforç estructural que contemple, a més, totes les intervencions necessàries per a garantir la seguretat estructural de l’edifici L’import aproximat d’aquesta actuació és de 87.000 €.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *