Demanden a Diputació que no elimine beques per a estudiants en els municipis de més de 10.000 habitants

Enllaç de la noticia

Des del govern municipal denuncien la “discriminació” que suposa la supressió de les beques de formació per als joves de municipis de més de 10.000 habitants, com és el cas de l’Alcora

El govern de l’Alcora lamenta que “enguany, la Diputació de Castelló limite als joves dels municipis de menys de 10.000 habitants la concessió de subvencions a entitats locals per a la realització de beques de formació en el marc del programa de pràctiques formatives per a joves estudiants”.

Per aquest motiu, presentaran una moció en el Ple municipal, que se celebrarà dilluns que ve, amb la finalitat d’instar a la institució provincial al fet que amplie el nombre de beques aprovades “sense cap discriminació per als municipi de més de 10.000 habitants” en la mateixa quantitat que va tenir l’any 2015, “i amb la dotació pressupostària suficient per a cobrir aquesta ampliació”.

I és que, segons denuncien, “aquesta retallada afecta de manera directa a l’Ajuntament i als joves de l’Alcora, que altres anys sí han pogut beneficiar-se d’aquestes subvencions.” Així mateix-continuen- “amb la disminució del nombre de beques, es veurà perjudicat el nostre municipi, doncs suposarà deixar de desenvolupar certes activitats diàries que fins ara realitzaven els estudiants en el període estival i que repercutia de forma molt positiva en el dia a dia de l’Alcora”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *