L’Ajuntament de l’Alcora escomet “importants” millores en el carrer Sant Cristóbal

Enllaç de la noticia

Destaquen el compromís del consistori de potenciar aquesta zona del municipi, en la qual “feia molt temps que no es realitzava cap tipus d’inversió”

L’Ajuntament de l’Alcora ha dut a terme un projecte de millora en el carrer Sant Cristóbal. A més d’alçar el vell paviment per a reposar-ho amb llambordes, s’ha procedit a la renovació de les xarxes de sanejament i aigua potable.

Els regidors d’Urbanisme i Brigada d’Obres, Samuel Falomir i Marcos Masó, respectivament, han visitat el renovat vial i han destacat la “important” millora que ha suposat aquest projecte.

Així mateix, han ressaltat el compromís de l’equip de govern de potenciar aquesta zona “que és bastant antiga” del municipi, en la qual “feia molt temps que no es realitzava cap tipus d’inversió”.

Així, expliquen que la finalitat és dotar la zona d’una nova xarxa de sanejament, construir una xarxa de pluvials i seguir amb la millora de la resta de carrers, igual que en el carrer Sant Cristóbal, mitjançant l’empedrat. Recorden que “el paviment empedrat va ser també el que es va utilitzar en la renovació dels carrers del casc antic”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *