Ara va de veres

 

Ja hem posat data. Després d’anys paralitzat, el proper mes de setembre veurà la llum un dels projectes més esperats pels alcorins i les alcorines, el Centre de Dia. Quan diem que el canvi de govern era necessari, ens basem en casos com este.

En 4 anys, el PP va ser incapaç de donar resposta a esta demanda. La ignorància a les contínues peticions de l’oposició ens va deixar clar que, una prioritat, no era. I no valia el seu recurrent “no hi ha pressupost” per tal de no fer res, doncs partida hi havia. Només al final, a l’olor de les eleccions, van fer un projecte de pressa i corrents. Molt típic dels “populistes” de l’Alcora, buscar titulars a qualsevol preu. Que per poder dir “hem eliminat els barracons del Ximén d’Urrea” cal imposar decisions polítiques i passar per damunt dels docents i els interessos del centre, cap problema. El mateix ha passat amb el Centre de Dia. Necessitaven el titular “Comencen les obres…”, ja que, per no treballar des del primer dia, era impossible el de “Es posa en marxa…”, que és el que hagués respost a l’interés dels ciutadans i no al seu partidista.

Doncs bé, fruit d’eixe projecte a la desesperada és el que ens vam trobar, un centre amb moltes deficiències, necessitats no contemplades, etc. Tot açò ja s’està esmenant i molt prompte els nostres majors podran gaudir d’este servei. Ara va de veres.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *