Enllaç del Mediterraneo, article d’opinió del nostre alcalde

Hui m’agradaria posar el focus d’atenció sobre l’important paper que juguen la cultura, el patrimoni i l’educació com a eixos vertebradors i de cohesió social del nostre poble. Tenim una matèria primera i uns elements privilegiats que hem de posar en valor com a part fonamental de la marca l’Alcora. En esta línia estem treballant des del govern local, perquè la casa de totes les alcorines i alcorins ha d’estar al servei d’eixe afany vertebrador que ens unix i ens fa grans com a poble.

La Primavera Educativa, celebrada el cap de setmana a València, constituïx un bon exemple d’eixe enorme potencial educatiu, cultural i patrimonial amb què compta l’Alcora.

El Museu de Ceràmica, el col•legi Grangel Mascarós i l’IES Ximén d’Urrea van estar presents a la gran festa de l’educació mostrant interessants i innovadors projectes educatius i culturals. I el grup de tambors de l’Alcora, junt amb el d’Alzira, van ser els encarregats ahir de donar inici a la Desfilada de Cultura Popular, posant de manifest la seua rellevància dins del patrimoni cultural valencià. El Museu i la ceràmica, els centres educatius, l’important teixit associatiu alcorí, les nostres festes, tradicions, patrimoni històric i cultural… fan sentir-nos orgullosos del que som i del que fem. Seguirem treballat units per cohesionar i potenciar el distintiu de l’Alcora: Marca de Qualitat.