Enllaç de la noticia en La Plana al Día, Javier Nomdedeu

26 són les victòries assolides pel Inalco L’Alcora Caixa Rural, les mateixes que jornades s’han disputat aquesta temporada, recordant que fins avui no ho ha aconseguit ningú de la província tan brillantment i acabant invictes. La victòria dels homes d’Antonio Cano davant l’Almassora ha fet possible el repte: proclamar-se campió de lliga com a únic imbatut de la categoria.

L’equip al complet va ser rebut en l’Ajuntament per les autoritats locals, felicitant l’alcalde en nom de tota la corporació municipal, al que el president Gonzalo Bagán li va regalar la samarreta signada per tots els jugadors que serà emmarcada i guardada en l’Ajuntament

EL Inalco l’Alcora Caixa Rural ha realitzat sens dubte una temporada històrica a nivell de resultats, batent tots els records i registres (millor inici de lliga, major nombre de victòries consecutives, millor defensa de la lliga, millor atac de la lliga). Sens dubte un increïble balanç que ha sigut culminat amb la consecució de la lliga.

En els últims partits fins a l’afició visitant han aplaudit als alcorinos pel seu sensacional i extraordinària temporada, recordant que en pretemporada també va quedar subcampió de la Copa Generalitat Valenciana..

8_M3 37_M3