TAMBORS DE L’ALCORA I EL COL·LEGI GRANGEL MASCARÓS PARTICIPARAN AQUEST CAP DE SETMANA EN LA “PRIMAVERA EDUCATIVA”

 

ELS TAMBORS DE L’ALCORA I EL COL·LEGI GRANGEL MASCARÓS PARTICIPARAN AQUEST CAP DE SETMANA EN LA “PRIMAVERA EDUCATIVA” (VALÈNCIA)

El proper diumenge, dia 15 de maig, els grups de tambors de l’Alcora i Alzira iniciaran la Desfilada de Cultura Pupular, que consistirà en una sèrie de representacions i actuacions de grups vinculats a diferents manifestacions culturals de la Comunitat i que han sigut declarades béns culturals immaterials.

El col.legi Grangel Mascarós gaudirà el dissabte 14 d’una interessant jornada de convivència i experiències educatives.

PRIMAVERA EDUCATIVA

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport presenta la #‎PrimaveraEducativa, una trobada que se celebrarà el 13,14 i 15 de maig i que pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme en els centres de la Comunitat Valenciana. Amb el lema “un riu d’educació valenciana”, l’antic llit del riu Túria de València s’omplirà d’exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de projectes i tot tipus d’experiències que milloren la qualitat de l’ensenyança.

EL CEIP GRANGEL MASCARÓS I EL MUSEU DE CERÀMICA ESTARAN REPRESENTATS A LA PRIMAVERA EDUCATIVA A TRAVÉS DE DOS INTERESSANTS PROJECTES: STOP MOTION I ART PER AL RECORD

El CEIP Grangel Mascarós i el Museu de Ceràmica de l’Alcora estaran representats a la Primavera Educativa a través de dos dels projectes que han desenvolupat de manera conjunta : “Stop Motion. Una vesprada al cinema” i “Art per al Record”.

PROGRAMA D’ACTIVITATS del Museu i CEIP Grangel Mascarós:
Divendres dia 13 de maig
Projecció del curt d’animació plàstica “Una vesprada al cinema”
Lloc: Zona Alameda – Carpa Projector I
Horari: 13.00 a 14.00 hores
Dissabte dia 14 de maig
Taller de porcellana “Art per al Record”
Lloc: Zona Alameda- Carpa 4
Horari: 10.00 a 11.00 hores

LA PRIMAVERA EDUCATIVA, està organitzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i baix el lema de “Un riu d’educació valenciana”, presentarà a l’antic llit del riu Túria diferents exposicions, tallers, pòsters i conferències que tenen com a objectiu millorar l’ensenyança en la Comunitat Valenciana.

Us convidem a tots a visitar-nos a l’antic llit del riu Túria.

Més info:

Primavera Educativa

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

Web: primaveraeducativa.edu.gva.es

13174037_518683448256572_8399110653762688164_n

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *