Acaben les Festes patronals de la Foia que es van iniciar el 29 d’abril

Enllaç de la noticia en La Plana al Día, Javier Nomdedeu

Van acabar el diumenge 8 de maig les festes patronals de la pedania alcorina de la Foia, amb els bous del cap de setmana com a protagonistes, que després de la nit de l’orquestra Supermagic i el ball de gala amb el grup Tucan han sigut del mes concorregut.

El dissabte la penya “Amics de les banyes” va patrocinar un bon bou cerril de la ramaderia de Mur Fortanet que va ser provat i embolat. El diumenge després de la desmuntada de cadafals i neteja, amb berenar per a tots els col·laboradors i traca final gentilesa de Vives Taulells i Gres van donar per finalitzades uns festejos que van iniciar el 29 d’abril.

Les festes se celebren en honor de la Vora Creu i la Verge dels Dolors, organitzades per la Comissió de festes de la pedania amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcora, la Caixa Rural, i diverses signatures.

A part del citat s’ha comptat amb parc infantil, concurs de dibuix patrocinat per Papereria Salvador, la VIII Fonda de la Tapa, concurs de guiñote, xocolatá i desfilada i ball de disfresses amb discomóvil, fonda del vi, i concurs de paelles amb premis patrocinats per Fleca Santiago Pinardell.

El dimarts 3 de maig va ser la Festivitat de la Vora Creu amb la típica benedicció dels camps i a la missa i processó, amb un mini castell de focs patrocinat per Vives Taulells i Gres i l’a la nit representació teatral amb l’obra “Deixam la dóna Pepet” de Cresol Teatre patrocinat per la Caixa Rural.

El miérrcoles 4 de maig va arribar la festivitat de la Mare de Deu dels Dolors amb missa i processó, sopar de pa i porta i l’actuació estel·lar de la xica caramel.

Després de la nit temàtica anys 60-70 del dijous el divendres i dissabte ho protagonitzen els actes taurins on a més del bou cerril que va patrocinar la penya Amics de les Banyes formada per gent de la Foia i l’Alcora, es va poder gaudir de vaquillas i bous de Jaime Tárrega de Vilafamés i Germans Guillamón de Sant Joan de Moró.

1_M3-266_M3

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *