Enllaç del Castelló Informació

Castelló Informació

En deu mesos de gestió, el govern de l’Alcora està complint amb la seua màxima de proximitat i atenció directa a la ciutadania en el dia a dia.

Prova d’açò són les més de 2.000 visites ateses pels membres del govern al llarg d’aquests mesos, entre atenció personalitzada als veïns i veïnes i reunions de treball amb institucions, associacions i empreses.

Com expliquen, “és fonamental tenir les portes de l’Ajuntament obertes a la ciutadania, i sobretot, escoltar i conèixer de primera mà els seus suggeriments, problemes i necessitats per a poder donar-los una resposta eficaç i el més immediata possible”.

L’alcalde, Víctor Garcia, i el primer tinent d’alcalde, Samuel Falomir, concentren, aproximadament, la meitat d’aquestes atencions- al voltant d’1.000-. Destaca també la gran activitat de la resta de regidors de l’equip de govern, escoltant els suggeriments i donant solucions a les demandes que afecten a les seues àrees de gestió.

“Han sigut uns mesos molt intensos en els quals s’ha atès tot tipus de problemàtica i situacions, podent donar una resposta satisfactòria al 90 % dels casos plantejats. Alguns estan en procés de solucionar-se, doncs requereixen una resposta a més llarg termini”. cal destacar que “gran part d’aquests problemes que ens plantegen i que ara se’ls està donant solució, vénen arrossegant-se de la legislatura anterior del PP, com ens expliquen molts veïns i veïnes”.

“Per descomptat, atendre als ciutadans és la nostra obligació com a responsables del govern municipal, estem al servei del poble. Lamentablement, açò no sempre s’ha entès així a l’Alcora”.

D’altra banda, des del govern destaquen que, en aquests mesos, també s’han convocat diverses reunions informatives obertes a tota la ciutadania “amb l’objectiu d’impulsar i reforçar els mecanismes de participació, informació i transparència”.

Entre unes altres, cal destacar la reunió convocada per a explicar totes les eines, accions, ajudes i polítiques d’ocupació del pla ‘L’Alcora Ocupa‘, també la mantinguda amb totes les associacions locals per a informar-los sobre les subvencions a les quals opten i ajudar-los en el procediment per a la seua tramitació o la celebrada després de festes amb associacions i penyes amb l’objectiu de posar en comú el desenvolupament de les celebracions i plantejar la creació d’un Consell de Festes. Ressaltar també la convocatòria de tres assemblees ciutadanes ‘No a la Incineradora’ en tan sol sis mesos.