UN ALTRE HOME VA SER IMPUTAT PER ABANDONAR A 30 CANS A CABANES
Un almassorí de 31 anys encadena i deixa desnutrit a un gos en una parcel·la

Nou cas de maltractament animal a l’Alcora. Si fa cinc dies la Guàrdia Civil imputava a un veí de Cabanes per tenir a 30 gossos en condicions lamentables en una parcel·la de la seua propietat, desnutridos i ferits, la Benemérita ha arrestat ara a un almassorí de 31 anys per maltractar i tenir encadenat a un gos en una finca de l’Alcora.

La Benemérita ho acusa d’abandó d’animal domèstic, en aparèixer el can desnutrit, lligat amb una cadena metàl·lica i gemegant de dolor. Els efectius de l’institut armat es van desplaçar a la finca, al costat d’agents de la Policia Local de l’Alcora, després de tenir sospites que allí podia trobar-se un animal en condicions deplorables. Durant el registre del lloc van trobar al gos, atemorit, extremadament prim, amb signes de greu malnutrició i amb ferides sagnants.

Continuant amb les gestions, els guàrdies civils van localitzar al propietari de l’animal, que tenia una parcel·la prop d’on va aparèixer l’animal. L’home va ser arrestat i acusat d’un suposat delicte de maltractament animal i un altre d’abandó del gos. Els investigadors van lliurar les diligències instruïdes en el deganat dels jutjats de Castelló.Com ja publicara Mediterrani, un veí de Cabanes, de 61 anys, va ser imputat per tenir a una trentena de podencos desnutridos i vivint entre femta, ossos i restes de carn en estat de putrefacció, segons va explicar la Benemérita en un comunicat. Es dóna la circumstància que aquest mateix home ja havia sigut sorprès pels agents de l’institut armat amb més de 100 cans l’any 2014 que també es trobaven en males condicions higienico sanitàries