Enllaç de la noticia en La Plana al Día, Javier Nomdedeu

L’IES l’Alcalatén va celebrar el seu III Festival de Música. L’acte va tenir lloc en l’Auditori de la Caixa Rural de l’Alcora.

L’acte, organitzat pel Departament de Música, en col·laboració amb el Departament de Religió, va combinar actuacions de tot l’alumnat del centre, amb un guió basat en valors i solidaritat, acompanyat de projeccions d’imatges relacionades amb temes d’actualitat d’importància per a la societat en general. Destacada rellevància van ser les actuacions musicals de l’alumnat, que van poder mostrar tot el treball desenvolupat al llarg del curs, els seus coneixements i destreses. Nombroses ONG de la localitat de l’Alcora van estar presents en l’Auditori: Creu Roja, Càrites, Asamanu, Delwende i Mans Unides, que van poder mostrar la seua valuosa labor i van aportar el seu granit d’arena al Festival, que pretenia ser una cadena de favors: “et regalem música i emocions perquè transformes el teu entorn i el món”.
Des de l’IES l’Alcalatén agraeixen profundament la gran organització i esforç per a realitzar el Festival de professorat i alumnat, també de la resta de persones que desinteressadament han mostrat la seua col·laboració, entre ells l’AMPA, que ha jugat un paper fonamental en la difusió del mateix, amb una fantàstica predisposició a col·laborar en les activitats del centre. Sense oblidar-se de l’Ajuntament i Caixa Rural de l’Alcora per permetre que l’entranyable vetlada es fera realitat, i a tot el poble de l’Alcora per mostrar un acolliment tan bon en aquest III Festival de Música de l’Alcalatén que esperen es puga realitzar any rere any.

1_M3-21 3_M3