Les “cates” revelen errors de gestió en Reyval

Enllaç del Mediterraneo (Javier Nomdedeu)

 

REUNIÓ A VALÈNCIA

La Conselleria farà un informe per a decidir què passos seguir ara.

Els representants de la comissió de seguiment de Reyval es van reunir ahir a València amb el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, per a abordar els resultats de les “cates” fetes en l’abocador que gestiona aquesta empresa, al costat del barranc del Regatell, en el terme de l’Alcora. En l’informe es demostra, segons expliquen des de la comissió de seguiment, que la gestió d’aquesta signatura en aquest espai va ser incorrecta.

Ara la Conselleria realitzarà un informe sobre la base dels resultats de l’estudi per a decidir els passos a seguir.Quant a l’informe de Sanitat sol·licitat per la Plataforma No a la Contaminació fa un any i mitjà, est assenyala que la gestió dels residus sanitaris tampoc va ser correcta.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *