Presentat el Cartell de l’IV Memorial Ciclista José “el del Hispano” que serà solidari

Enllaç de la noticia en La Plana al Día, Javier Nomdedeu

La novetat en l’IV Memorial de Ciclisme José Vicent “El del Hispano” que es disputarà el dissabte 30 d’abril serà de caràcter solidari.
En l’Ajuntament va ser presentat el cartell amb la presència de l’alcalde Víctor Garcia, l’edil d’esports Ana Huguet, Francisco Pejó, Director de la Caixa Rural l’Alcora i Pepe Escrig del Club Ciclista l’Alcora promotor de l’esdeveniment.
Tots els corredors que participen col·laboraran amb el lliurament d’un quilo de productes no peribles tant de menjar com d’higiene, així com el públic que ho vulga realitzar també que seran lliurats a Càrites de l’Alcora.
En total seran 10 equips i s’està intentant que torne l’equip rus Lokosphinx que és una garantia de qualitat, el qual es va portar el triomf la tercera edició i alguns dels seus components es troben en l’actualitat com a professionals.
Més de 100 ciclistes formaran l’escamot en el Memorial amb eixida des de la Plaça Espanya de l’Alcora a les 15.30 hores que tindrà un recorregut de 64 km passant per Sant Joan de Moró, Vilafamés, La Barona, Atzeneta, Les Useres, Costur, La Foia, fins a l’arribada de nou a la capital de l’Alcalatén. S’espera l’arribada a les 17.00 hores.
La carrera que s’està consolidant en el calendari anual serà puntuable per a la Challenge de la Comunitat Valenciana per a les categories elite, junior, sub 23 i Master 30, 40, 50 i 60..
La iniciativa és de Pepe Escrig en representació del Club Cilcista l’Alcora, tota una Institució en el món del ciclisme, que manifesta que José, més popular com “El del Hispano” li’l mereix per ser el fundador al costat d’ell, Lorenzo Sanz i Salvador Plaza del “Club Ciclista l’Alcora”. Després de morir l’homenatjat, Lorenzo Sanz està ocupant el càrrec de President i Pepe Escrig, vicepresident, d’una entitat que va camí dels 60 anys d’història.
Enguany la carrera també vol retre homenatge pòstum a dos ciclistes de l’històric i laureado equip Cabrera que va dirigir Pepe Escrig com són José Antonio Miralles Climent d’Alcalá de Xivert i Juan Ramón Albaro Zafío d’Onda.
La carrera compta amb la col·laboració de la Diputació, dels Ajuntaments de l’Alcora i Sant Joan de Moró (aquest últim en les metes volants), la Caixa Rural, i altres empreses i locals, agraint Pepe Escrig a tots ells la seua col·laboració esperant que any rere any es consolide aquest merescut homenatge a José Vicent Serrano “El del Hispano”.
1_M3-13 2_M3-5
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *