Enllaç de la noticia
LEVANTE DE CASTELLÓ L’Alcora El govern de l’Alcora va denunciar ahir que l’ex alcaldessa, Merche Mallol, «es nega a retornar una clau de l’ajuntament malgrat haver-li-la requerit fins a en 3 ocasions». Qualifiquen aquesta actitud de «autoritària i irresponsable» i argumenten que «és una clau que tenia com a alcaldessa i que fa ja nou 9 mesos que no ho és».

De fet, insisteixen que «hauria d’haver-la retornat per voluntat pròpia en deixar de ser alcaldessa». Lamenten que Mallol siga «reincident» en aquesta actitud, ja que, com recorden, “també se li va haver de requerir fa uns mesos l’I-phone, que tenia per la seua condició d’alcaldessa, en veure que passava el temps i no ho retornava per voluntat pròpia».

La clau a la qual fan referència és la que obri la porta que separa el Registre, recepció i part de l’oficina tècnica, dels despatxos dels grups municipals. Des de l’equip de govern manifesten que «davant la reiterada negativa de retornar-la, s’ha hagut de canviar el pany».

Fonts municipals van explicar que s’ha dut a terme una sèrie de canvis «avalats pels tècnics municipals» amb l’objectiu de «protegir el material sensible de l’ajuntament».

IMG_5220