El Pla Estratègic de Subvencions de l´l’Alcora augmenta en un 30%

Enllaç de la noticia

Els majors increments es produeixen en iniciatives per al foment de l’ocupació, polítiques inclusives i educació

LEVANTE DE CASTELLÓ L’Alcora El Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament de l’Alcora explica enguany amb 566.625 euros, la qual cosa suposa un 30% més que en l’exercici anterior. Aquest pla arreplega les línies d’ajudes de les diferents regidories, així com els sectors als quals es dirigeixen.

cal ressaltar que, els majors increments, es produeixen en iniciatives orientades al foment de l’ocupació, polítiques inclusives i educació.

Pel que fa a la promoció de l’ocupació, la quantia s’incrementa en més d’un 30%. A més d’augmentar les ajudes dirigides a emprenedors per a afavorir la implantació d’iniciatives empresarials a l’Alcora, s’inclouen subvencions per a l’accessibilitat d’habitatges particulars i comerços locals, la qual cosa comportarà la creació d’ocupació per a la realització dels corresponents treballs. A més s’introdueix, també com a novetat, la signatura de convenis amb la Cambra de comerç i el Centre Europeu d’empreses Innovadores (CEEI), amb la finalitat d’oferir als veïns i veïnes de l’Alcora tallers, cursos i altres accions formatives, que servisquen per a millorar la seua ocupabilitat.

En educació, la quantia augmenta en més d’un 60%, destacant les ajudes destinades a llibres de text, que augmenten en un 100% —passen de 60.000 a 117.000 euros—. També s’incrementen en un 50% les subvencions per a ensenyaments no obligatoris dirigides a estudiants universitaris, de cicles formatius, del Conservatori i Erasmus, i augmenta quasi en un 50% la quantia per a beques de formació. A més, s’incrementen els premis al rendiment acadèmic.

D’altra banda, quant a polítiques inclusives, la xifra total del Pla de Subvencions s’incrementa en més d’un 20%. És significatiu l’augment en un 50% de les ajudes econòmiques individuals d’emergència, que a més, el govern local ha tornat a incrementar recentment a través del romanent de tresoreria. Així mateix, s’amplien els convenis amb entitats amb finalitats socials i ONG.

985533_1

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *