El portaveu de Compromís per l’Alcora i candidat a l’alcaldia de la localitat,
Víctor García, ha defés hui “la importància de repensar el disseny urbà de l’Alcora per adaptar-lo a les necessitats les persones i per a incrementar la mobilitat en el municipi”.

Per a això, el també número 4 de la candidatura de Compromís als Corts, ha destacat la “urgència de reordenar el trànsit així com d’incrementar l’ample de les voreres, tant per motius de mobilitat com d’accessibilitat”.

En este sentit, ha dit que “des de Compromís volem impulsar plans d’adaptació per vianants d’alguns punts del municipi, que servirien no sols perquè les persones guanyen espai públic als vehicles, sinó també per a reforçar el teixit comercial i l’activitat económica en algunes zones de la localitat, tal com ha ocorregut en municipis veïns”. García considera que “repensar la ciutat, el seu disseny i la seua mobilitat suposarà un abans i un després per a l’Alcora, que precisa d’un replantejament global que s’adapte millor a les necessitats dels ciutadans”.

El portaveu de Compromís recorda que des de la formació ja s’han presentat nombroses mocions per a incrementar i completar el disseny de carrils bici, així com d’impulsar en la localitat un centre de BTT com a porta per a les riques rutes turístiques i d’esport de muntanya de
l’Alcalatén.