El portaveu de Compromís a l’Alcora, Víctor Garcia, ha anunciat que Compromís portarà al pròxim ple “una moció per a bonificar els vehicles elèctrics, de pila de combustible o d’emissions elèctriques nul•les en un 75%”.

La proposta pretén “reduir la contaminació de l’aire en la localitat i començar a construir un municipi més sostenible”. Per a això, Compromís també proposa que “quan s’haja de substituir l’actual flota de vehicles de la Policia Local s’aposte per vehicles elèctrics o no contaminant”. Garcia recorda que “este tipus d’iniciatives s’estan duent a terme en molts municipis del nostre entorn amb bons resultats i considerem que l’Alcora no pot quedar-se arrere en esta aposta de futur i de respecte al medi ambient”. A més, la proposta de Compromís també pretén “instar el Govern a què afavorisca la presència d’este tipus de vehicles, tant amb campanyes de promoció com amb desgravacions”.

El portaveu de Compromís ha recordat que fa any i mig el seu grup ja va elevar al ple una proposta per a reduir de forma generalitzada l’Impost de Vehicles “amb l’objectiu de disminuir la pressió fiscal a les nostres famílies i per a incrementar la capacitat econòmica de les famílies i millorar així l’activitat econòmica local”, no obstant això, esta proposta no va poder prosperar perquè no va comptar amb el suport ni del PP ni del PSOE, lamenta Garcia.