El portaveu de Compromís, Víctor García, proposa ubicar-la junt amb la carpa de camions, prop del Ximen d’Urrea, perquè tinga millors accessos i eixida i genere menys molèsties

Compromís diu que el PP pretén ubicar-ho en l’avinguda Corts Valencianes, dins del nucli urbà, “només per motius electoralistes, per a inaguar-ho abans de les eleccions”

Compromís prioritza que s’ubique en l’Alcora però confia que el PP siga raonable i busque la millor ubicació

El portaveu de Compromís per l’Alcora, Víctor García, ha reclamat hui una reunió urgent amb el diputat de Bombers de la corporació Provincial, després de la polèmica generada ahir en el ple local sobre la ubicació del futur parc de voluntaris de protecció civil. García pretén arribar a un acord amb la corporació provincial per a aconseguir que l’Alcora aculla este servei però “també perquè s’ubique en el lloc més idoni, que tinga millors accessos i que a més no genere molèsties entre els veïns”.
Per este motiu, enfront de la proposta del PP d’ubicar les dites dependències en l’avinguda Corts Valencianes, en ple nucli urbà, on “generaria més problemes d’accessibilitat i perdria operativitat”, Compromís proposa desplaçar la dita infraestructura fins a la carpa de caminassos, al costat del Ximen d’Urrea, on actualment es realitza la Pasqua Taurina. “Esta ubicació seria més operativa per millors connexions i no generaria molèsties i problemes circulatoris i d’una altra índole, a més es tracta d’una zona de futur desenrotllament on estava previst ubicar futures instal•lacions de bombers”, explica García.
El portaveu de Compromís, que ja va presentar esta alternativa a l’agost, quan l’equip de Govern va formular la seua primera proposta, ha lamentat que “des de llavors el PP no haja realitzat cap gestió per a buscar alternatives, per la qual cosa vaig haver de plantajer-ho ahir en el ple”. “A pesar de ser l’alternativa més raonable, el PP rebutja la proposta de Compromís per motius electorals, ja que la ubicació que plantegem nosaltres precisa d’una tramitació urbanística per a convertir els terrenys en dotacionals i no es podria inaugurar per a les pròximes eleccions”, explica Garcia. El portaveu de Compromís, que està a l’espera que el diputat de Bombers li confirme la data de la reunió, insta al PP que “prioritze els interessos generals a les decisions electoralistes”.