El portaveu de Compromís diu que “la viabilitat d’esta ubicació demostra que el PP l’havia rebutjat únicament per motius electoralistes”

Garcia lamenta la improvisació del PP, que “si no arriba a ser per la proposta de Compromís, haguera imposat el parc en els Corts Valencianes i haguera generat molèsties als veïns”

Garcia: “O el PP desconeix el PGOU del municipi, o va mentir a l’assegurar que era inviable la nostra proposta, com s’ha acabat demostrant”
El portaveu de Compromís a l’Alcora, Víctor García, s’ha felicitat hui per “aconseguir que finalment el PP de l’Alcora haja entrat en raó i haja accedit a la seua proposta d’ubicar el parc de bombers de Protecció Civil en la campa de camions”. Segons Garcia, açò demostra que “la negativa inicial del PP i el seu posterior enrocament només era fruit de l’electoralisme i la improvisació”. Segons Garcia, “la falta de responsabilitat del PP i la seua incapacitat a acceptar o estudiar les propostes en positiu del els grups de l’oposició com a Compromís, ha posat en perill el projecte”. De fet, segons García, “en la reunió d’ahir al matí, el PP continuava mantenint que el parc de bombers no es podia ubicar en la campa de camions”.
Per estos motius, Garcia ha lamentat que “el PP, en un principi, tinguera la intenció de prendre decisions que afecten tot el municipi només per motius electorals i només in extremis ha accedit a canviar la seua postura, gràcies a la tenacitat de Compromís”.

O MALLOL VA MENTIR, O DESCONEIX EL PGOU
En este sentit, el portaveu de Compromís, Víctor Garcia ha manifestat que “davant de la decisió del PP d’accedir a la nostra proposta, per la qual cosa ens felicitem, es deriven dos conclusions: que l’alcaldessa ha mentit durant les tres reunions i durant el ple sobre la ubicació del parc de protecció civil, o que té un profund desconeixement del PGOU del municipi. Qualsevol de les dos opcions són extremadament greus”.
El portaveu de Compromís ha recordat que la seua formació, des d’un principi, va plantejar l’alternativa de la campa de camions enfront dels Corts Valecianes per a ubicar el parc en els terrenys més operatius i que menys molèsties generaren per al municipi. No obstant això, tant l’alcaldessa com el diputat de Bombers, Luis Rubio, van assegurar que “en la campa era inviable i en els Corts Valencianes generaria menys molèsties que una botiga de verdures”. No obstant això, el canvi de postura del PP demostra que en ambdós casos el PP va faltar a la veritat perquè “sí que era viable ubicar-lo en la campa i, si s’ha decidit situar-lo allí és perquè en Corts Valencianes haguera generat molèsties reals per als veïns, ja que està dins del nucli urbà”.