Compromís demana un punt d’assessorament de l’associacionisme local

Moltes voltes les associacions locals (socials, culturals, esportives, lúdiques, etc.), es troben en les dificultats de la burocràcia que cal fer per a obtindre subvencions municipals. Sobretot a l’hora de presentar la sol·licitud de la subvenció, i a l’hora de presentar la justificació de les despeses.

En els últims temps, des de BLOC/COMPROMÍS PER L’ALCORA, “ens hem assabentat que han hagut casos d’associacions que per l’excessiva burocràcia, per problemes amb les justificacions i per l’import reduït de la subvenció a la que opten, han decidit per no demanar-la”.

Per tot açò, des de BLOC/COMPROMÍS PER L’ALCORA, “veiem la necessitat que l’Ajuntament de l’Alcora cree el PUNT D’ASSESSORAMENT DE L’ASSOCIACIONISME LOCAL, per a que totes aquelles associacions que tinguen dubtes, o que els supose una dificultat el reomplir tots aquells papers per a les justificacions, se’ls ajude activament, i que així les associacions no vegen en la excessiva paperassa un impediment per a demanar la subvenció municipal”.

ACORDS

Pels motius abans assenyalats, el Grup Municipal de BLOC-COMPROMÍS DE L’ALCORA presenta al Plenari de l’Ajuntament de l’Alcora, per tal de debatre i, si s’escau aprovar els següents ACORDS:

1) L’Ajuntament de l’Alcora crearà el PUNT D’ASSESSORAMENT DE L’ASSOCIACIONISME, per tal d’ajudar a totes les associacions locals que opten a subvencions municipals, en els tràmits burocràtics per tal de sol·licitar-les i de justificar-les.

2) L’Ajuntament de l’Alcora traslladarà el contingut de la present moció a totes les associacions del poble enregistrades o que hagen optat alguna vegada a subvenció municipal.

3) Es publicarà al Crònica de l’Alcora, la creació del PUNT D’ASSESSORAMENT DE L’ASSOCIACIONISME LOCAL.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *