PP = Més atur, més IBI, més IRPF…

MÉS IBI
Ja ha passat més d’un any des de que en acord plenari el PP i el PSOE es posaren d’acord per fer una revisió cadastral de l’IBI rústic, i fer pagar a les cases irregulars obligatòriament i a més a més amb 4 anys de retroactivitat (això sí, sense legalitzar-les, i sense cap dret que no siga el de pagar i prou). El BLOC-COMPROMÍS, vam votar en contra, però 2 contra 14, és difícil de parar. Ara hi ha molts afectats que veuen les conseqüències, i els venen rebuts de quasi 2.000 €, que si damunt volen aplaçar, hauran de satisfer interessos.

Poc després de l’acord entre PP i PSOE locals, el PP de Madrid, “com sembla que paguem poc d’IBI en general”, decideix pujar-nos el rebut de l’IBI una mitjana d’ente el 5% i el 10%. Per tant, gràcies al PSOE i sobretot al PP, la pressió fiscal sobre les contribucions a l’Alcora han pujat considerablement i tots paguem més.

CAOS
Els afectats ja fa més de mig any que han rebut les cartes per a fer dita revisió, i ara se’ls està cridant per vore les edificacions, i el que hauran de pagar, però no sols és “dolorós” en estos temps que corren que et vagen a fer pagar més, sinó a més a més, l’organització siga un “caos”, i es faça esperar a la gent gran més de 3 hores, sense revisar-los la documentació, per a fer-los tornar al damunt si no la porten tota un altre dia.

MÉS ATUR
Després de comprova el “engany” electoral del famós PP=TRABAJO, ara podríem dir tranquil·lament PP=PARO, ja que revisant les dades de l’atur a l’Alcora en data de maig de 2011 l’atur a l’Alcora era de 1.205 persones, i a data de febrer de 2013 en són 1.243 aturats, si tenim en compte que a l’Alcora hem baixat ja dels 11.000 habitants i enguany en som 10.888, la cosa pinta molt malament, i el PP no sols no dona solucions, sinó que a més a més, les accions que fa ho empitjora més. Per tant, PP=PARO.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *